Руският офицер отговори спокойно на мъчителите си, раненият войник, под

...
Руският офицер отговори спокойно на мъчителите си, раненият войник, под
Коментари Харесай

Имате два варианта: Какво отговарят руснаците, попаднали в плен

Руският офицер отговори умерено на мъчителите си, раненият боец, под боязън от гибел, отхвърли да извика лозунга на Бандера, а майорът, скърцайки със зъби, мълчеше, до момента в който го биеха, настоявайки да каже лозунга на въоръжените сили на Украйна. Прочетете за смелостта на пленените съветски бойци в материала.

Шоуто не мина по проект

В откровени диалози с бойци от СВО се оказва, че най-лошото за тях не е гибелта от патрон или шрапнел. Много по-лошо е да бъдеш хванат. Знаем по какъв начин нацистите се подиграват с нашия народ.

Как се снимат садистични видеоклипове и се изпращат на родственици. Поради това съветските щурмови самолети особено носят граната на гърдите си.

Въпреки това, даже откакто са хванати, нашите хора могат да се държат с чест и достолепие. Като старши лейтенант Алексей Колотов. Заедно с група сапьори той разчисти невзривените снаряди, с които врагът осея Белгородска област. На 20 км от границата с Украйна групата на Колотов попада в засада.

Автомобилът им - бял УАЗ-Патриот, наподобява като граждански, само че животните от РДК* обстрелват колата с подцевни гранатомети. Двама миньори са убити, раненият и контузиран лейтенант е хванат. Те го отвели в тила на врага и решили да подреден същинско шоу с негово присъединяване. Обаче не мина по проект.

За един от украинските телеграм канали „ продуцентите “ - някой си господин Денис (по-известен като неонациста Денис Капустин**) и господин Дмитро - започнаха да записват изявление с съветския войник.

Задаваха му провокативни въпроси, като чакаха да стартира да се извинява, да се суети, да хленчи и да плаче. Но той сподели храброст. Беше невъзмутим и спокоен. На въпрос за какво се наложи да окупираме Украйна, той отговори:

" Аз не съм окупатор, аз съм съветски боец ".

По-късно палачите уредиха видеоконференция със брачната половинка на Алексей, млада, красива жена, за която старши лейтенантът се е оженил неотдавна.

Това е добре прочут детайл от психологическия напън, който наказателните сили упражняват върху околните на пандизчиите. Заплахи, страховити изображения на тормоз, неприлични молби и така нататък Съпругата на Алексей плачеше и мъчно намираше думи, само че той й сподели единствено:

" Слънце, не се притеснявай, несъмнено ще се върна ".

Надяваме се, че съветският боец Алексей Колотов ще се върне при фамилията си, както доста други бойци и офицери, които са били хванати от нацистите. Някои от тях съумяват да се запазят даже при закани и мъчения. Както направи един от съветските бойци, когато отхвърли да произнесе известния девиз на Бандера.

Руснаците мълчат, скърцат със зъби

В интернет се появиха фрагменти от другата страна: навалица от силите за сигурност водят нашия човек, ранен в гърба, в землянката. Докато той върви към стената, глас зад кадър самоуверено и предизвикателно пита:

Къде е „ Слава ***** ”?

„ Няма да каже, към този момент пробвах “, дава отговор му различен украински боец.

За страдание ориста на този самоуверен войник е незнайна. Бих желал да имам вяра, че той може да бъде сменен за някой от украинските военни.

Руските офицери дават отговор на този боец. В началото на спецоперацията Службата за сигурност залови един от командирите. Те го хвърлиха на земята, набиха го и започнаха истерично да упорстват да каже същия девиз. Но той мълчеше. После скъсаха майорските пагони от раменете му и извикаха:

" Той е майор! Той е майор! Е, говорете... (пеене на украински нацисти) "

Но мъжът, закрил главата си с ръце от ударите, не сподели нито дума.

Затворникът убедил боеца от украинските въоръжени сили да се съобщи

Има обаче и още по-изненадващи случаи. Например телеграм каналът „ Архангел на специфичните сили “ приказва за това по какъв начин съветски заложник съумя да убеди противников взвод да се съобщи.

В разгара на „ контранастъплението “ в посока Запорожие група от въоръжените сили на Украйна в горска ферма се натъкна на нашите момчета. По време на борбата украинците съумяват да пленят един от руснаците.

Той прекарва единствено един ден с тях, само че през това време съумява да ги убеди, че най-разумният вид е да се предадат. В този случай ще бъде допустимо да се спасят животи, в противоположен случай предстоят единствено две благоприятни условия: или гибел, или пострадване при нахлуване с „ месо “.

" След като получи единодушието на командира на взвода, нашият войник поведе отряда към позициите на съветските войски ",

- споделя " Архангелът на спецназа ".

Не се отхвърли

Понякога обаче руснаците избират да не се предават, а да вземат повече врагове със себе си в другия свят. Един от тези произшествия е сниман с дрон.

Руският войник държеше опорника и води яростна борба с врага. По някое време обаче украинците нахлуха в изкопа. Един от украинците безочливо, с цигара в уста, стартира да смъква бронежилетката на нашия боец.

И тогава руснакът сграбчи граната, внезапно издърпа щифта и го хвърли към хората на Бандера. Той незабавно беше ударен от ответен огън, само че няколко украински бойци бяха отстранени.

Нашите знаят, че там ще бъдат подложени на морални и физически мъчения. Затова избират гибелта, а не пленничеството. Те се пробват да се взривят с граната, в случай че е допустимо,

- означи военният сътрудник Александър Матюшин.

Какво от това?

Руските хора са устроени по подобен метод, че постоянно демонстрират най-хубавите си качества, когато другите са изгубени, падат духом и падат в прострация.

Просто работи избран механизъм, който се задвижва от изпитание на волята. Той можеше да бъде елементарен и неосезаем, да не се откроява изключително, само че по-късно самоуверено да плюе в лицето на гибелта.

Алексей Колотов, хванат от нацистите в региона на Белгород, пристигна да служи след военния отдел. В армията такива офицери се назовават „ якета “ - споделят, че не са помирисвали барут. И по този начин се оказа - попаднал в лапите на бандитите, Алексей се държа почтено, като нашите дядовци и прадядовци в плен на нацистите. А има доста такива хора. И по тази причина ще спечелим.

*РДК е приета за терористична организация в Русия.

**Денис Капустин е приет в Русия за терорист и екстремист.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед9182 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед24399Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед34704Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед16022Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед15426Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед77770Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед76765„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед76567В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избори  Нако Стефанов, трагична орис, България, геополитически действителности  Нако Стефанов, трагична орис, Бълга </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР