Отборът на Щутгарт временно излезе на втора позиция в немската

...
Отборът на Щутгарт временно излезе на втора позиция в немската
Коментари Харесай

Щутгарт спечели минимално в Аугсбург и временно излезе на втора позиция в Бундеслигата

Отборът на Щутгарт краткотрайно излезе на втора позиция в немската Бундеслига след триумфа си с минималното 1:0 като посетител на Аугсбург в дуел от предпоследния 33-и кръг.

По този метод отборът на Себастиан Хьонес събра 70 точки и изпревари Байерн Мюнхен в борбата за сребърните медали в шампионата. " Баварците " обаче са с мач по-малко и в неделя могат още веднъж да изпреварят своя противник, в случай че надиграят Волфсбург.

Междувременно Аугсбург заема 9-а позиция в подреждането с 39 пункта и към момента има теоретични шансове да доближи до седмото място, което би осигурило на състава присъединяване в европейските клубни шампионати през идната акция.

Тази вечер на " Аугсбург Арена " гостите започнаха по-активно срещата и през първото полувреме само положителните намеси на вратаря Томаш Кубек резервираха равенството.

Само две минути след почивката обаче Серху Гираси получи дълго извеждащо подаване, от което нападателят се възползва и осъществя своя гол №26 през акцията, носейки крайната победа на Щутгарт.

В последния кръг " швабите " Борусия Мьонхенгладбах, до момента в който Аугсбург ще гостува на първенеца Байер Леверкузен в опит да прекъсне рекордната серия на " аспирините " от 49 дуела без загуба във всички шампионати.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР