И нахлуват спомени от миналото - детството и ученичеството в

...
И нахлуват спомени от миналото - детството и ученичеството в
Коментари Харесай

Честит юбилей, Оги!!!

И нахлуват мемоари от предишното - детството и ученичеството в родния Плевен с рисуването и литературата, Лвовската епопея, службата в безсмъртния елховски полк, в именития ЦСКА, житие-битие в няколко столични редакции и следа във вестниците " Народна войска ", " България ", " Стандарт ", " Новинар, " Континент " и " 24 часа ". Следа остави в списание " Български боец " и седмичникът " Торнадо ". За да стигне до уеб страницата на живота му - ФрогНюз, който основава през 2006 година И остане в българската история като проверяващ публицист, основен редактор, издател, писател-документалист.

 

Сайтът ФрогНюз става прочут с рецензията към властта и следствията на корупцията по върховете на политическите среди. Това му печели доста другари, само че и доста неприятели.

През 2008 година претърпява ужасно приключение. Спасяват го медиците и Господ. До него са сътрудници от България и чужбина.

 

Оги не се отхвърля от занаята и перото му става още по-остро. Топи го в конфликти с политически партии и корумпирани водачи, прокуратура и мафиотски кръгове. Нижат се победи и загуби, пропадания и издигания, правосъдни каузи, разочарования, наслади и нови очаквания. Най-голямата му премия е признателността на читателите.

 

Огнян Стефанов е създател на шест книги - " Кома ", " Мафията от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) до Държавна сигурност ", " Господари на моргата ", " Интервю с деспот ", Сянката на прилепа ". Последната му книга " Путин, войната и ние ", която излезе през април, е книга за събитията от предишното и сегашното, довели до войната в Украйна, за болните упоритости на диктатора Путин, за проекциите на спора в България и малко известни обстоятелства за българско-руските връзки.

 

Здрав да си! Бъди подобен, какъвто си, пази и раздавай положителното в себе си! На многая лета!!!

 

Наздраве, Оги!

 

От екипа на ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР