Министърът на младежта и спорта Радостин Василев категорично отхвърля твърденията

...
Министърът на младежта и спорта Радостин Василев категорично отхвърля твърденията
Коментари Харесай

Министър Василев отговори на Левски


Министърът на младежта и спорта Радостин Василев изрично отхвърля изказванията за направени внушения с изявлението си за цената на козирката на стадион “Георги Аспарухов ”.

Проблемът с течове в новия бранш, заради липса на козирка, беше споделен от представителите на ПФК „ Левски ” при срещата с министър Василев.

В своето изявление пред медиите на 11.01.2021 година министър Василев се базира на думи на основния проектант на Столична община арх. Здравко Здравков, че цената на козирката на бранш „ А ” ще бъде колкото на цялата естрада.

Тази информация беше споделена от арх. Здравков по време на извършената среща в Министерството на младежта и спорта сред министър Радостин Василев и основния проектант на Следствен отдел към окръжна прокуратура на 05.01.2021 година

Желанието на министър Василев да помогне на ПФК „ Левски ” не би трябвало да се приема враждебно от управлението на клуба, а да бъде оценено по достолепие, тъй като в противоположен случай прозират ползи надалеч от спорта и коректността.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР