Министърът на младежта и спорта Красен Кралев обяви, че българският

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев обяви, че българският
Коментари Харесай

Спортният министър: Всички трябва да бъдем благодарни на премиера Борисов

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев разгласи, че българският спорт ще стартира да действа на цялостни оборoти от 15 юни.

“За всички нас пандемията от ковид беше потрес. Въпреки че държавното управление имаше информация за това, което се случва в Китай, а аз, като доктор, знаех прелестно какво ще се случи в Европа, е доста мъчно да приемеш тази нова реалност”, съобщи министър Кралев в предаването “Код Спорт” на ТВ+, представен от Novsport.

“Първите седмици бяха доста сложни, само че в рискови условия се демонстрира дали ставаш за началник. Смятам, че всички би трябвало да бъдем признателни на премиера Борисов, че прояви предвидливост и направи едно доста значимо нещо. Бяхме от първите, които приложиха строгите противоепидемични ограничения, което се оказа основно за триумфа, който имаме в битката с вируса. В резултат на това България е една от страните, които бяха минимум наранени от пандемията. Вторият основен миг беше, че бяхме една от първите страни, в които стартира разхлабване на ограниченията. Това оказва помощ за минимизиране на икономическите вреди, тъй като затварянето на живота в страната, затварянето на стопанската система, не може да се размине без последствия. Решителността на държавното управление беше основна. Смятам това за триумф и занапред ще забележим резултатите от това поведение”, добави спортният министър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР