Министърът на финансите Владислав Горанов оцени високо ролята на Черноморската

...
Министърът на финансите Владислав Горанов оцени високо ролята на Черноморската
Коментари Харесай

Ивайло Московски отива в Черноморската банка от ноември


Министърът на финансите Владислав Горанов оцени високо ролята на Черноморската банка за търговия и развиване (ЧБТР) за страните от района и по-специално стратегическите цели на Банката за увеличение на финансирането за капиталови планове в инфраструктурата.

Той разяснява това в подтекста на подготовката на новата средносрочна тактика на ЧБТР на днешната си среща в Министерството на финансите с президента на Банката Дмитрий Панкин, която e първата за двамата, откакто съветският финансист зае поста през лятото на тази година, оповестиха от пресцентъра на МФ.

Финансовият министър показал Ивайло Московски, чиято кандидатура за вицепрезидент "Операции " на ЧБТР беше утвърдена с решение от българското държавно управление на 20 септември и ще бъде прегледана от Борда на шефовете на Банката през ноември.

Горанов изразил убедеността си, че със своите умения, познания и професионален опит Ивайло Московски ще има позитивен принос за развиването на районното съдействие.

Проектите в България, финансирани от ЧБТР от основаването й, са в размер на над 341 млн. евро, като през последните години има повишаване на интензивността на банката в страната с финансиране на планове в частния бранш.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР