Министър-председателят Димитър Главчев ще подаде сигнал в ДАНС и прокуратурата

...
Министър-председателят Димитър Главчев ще подаде сигнал в ДАНС и прокуратурата
Коментари Харесай

Премиерът ще сигнализира ДАНС и прокуратурата за случая с болница Мама и Аз

Министър-председателят Димитър Главчев ще подаде сигнал в ДАНС и прокуратурата по случая с " Многопрофилна болница за интензивно лекуване " Мама и Аз ", с цел да бъде направена цялостна инспекция по какъв начин е обещано позволение за създаване на лечебното заведение, съобщи БНР.

Решението на министър-председателя е в отговор на необятния публичен отзив, обвързван с плана, оповестиха от държавната пресслужба.

На 30 април служебното държавно управление утвърди решение за основаване на частна болница " Мама и аз " и ден по-късно го анулира.

Тогава служебният премиер Димитър Главчев обясни, че причините за анулацията са в публичното напрежение и неодобрението от страна на президента Румен Радев, Движение за права и свободи и ПП-ДБ.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР