Министър-председателят Бойко Борисов е в Брюксел за редовното заседание на

...
Министър-председателят Бойко Борисов е в Брюксел за редовното заседание на
Коментари Харесай

Борисов: Поздравиха ме. Уважаваме протестиращите, но решенията чак през март

Министър-председателят Бойко Борисов е в Брюксел за постоянното съвещание на Европейския съвет. Преди мероприятието министър председателят разиска настоящите тематики с сътрудниците си от Европейската национална партия. Борисов се похвали, че е бил поздравен от генералния секретар на партията и решенията у нас ще бъдат взети през март на постоянните парламентарни избори макар ежедневните митинги против статуквото в България.

" С сътрудниците от ЕНП обсъждаме настоящите тематики преди постоянното съвещание на Европейския съвет. В тези тежки времена по време на пандемия, сложните договаряния към Брезкит, напрежение в районите към нас, Европейски Съюз би трябвало да остане обединен. Изправени сме пред доста провокации, само че ние от ЕНП имаме нужните опит, воля и сили и ще намерим решения в интерес на европейските жители ", написа Борисов.

" Уважаваме протестиращите, само че решенията ще бъдат взети на изборите през март. Това съобщи пред мен генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес. Той ме поздрави за приемането на България в чакалнята на Еврозоната и Банковия съюз, както и за безапелационната победа на ГЕРБ на частичните локални избори в България. Според Лопес влизането в ERM II е самопризнание за сполучливо извършените промени в страната и гаранция за предстоящ разцвет ", означи още министър-председателят.




Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР