Бившата на Арън Чалмър, Талия Оутуей, каза, че преминава през

...
Бившата на Арън Чалмър, Талия Оутуей, каза, че преминава през
Коментари Харесай

Бившата на Арън Чалмърс казва, че това е „най-лошата седмица в живота й“, докато целува много болен син в болница

Бившата на Арън Чалмър, Талия Оутуей, сподели, че минава през „ най-лошата седмица в живота си “ след синът й беше откаран по неотложност в интервенция.

Оукли, единият, който е роден с рядкото генетично заболяване, синдром на Аперт, беше признат в болница по-рано тази седмица със сепсис и беше откаран по неотложност в театъра, с цел да източи сериозната зараза от главата му.

Моделът Талия се включи в обществените медии, с цел да показа сърцераздирателна фотография, на която целува дребното момче в болничното му легло, като озаглави обявата: „ Живея като призрачен сън. Просто желая да си в сигурност и да си вкъщи. "

След обявата си майката на три деца беше залята от поддръжка от приятелите си, в това число един, който написа: " Изпращайки цялата си обич на @taliaoatway и Оукли, мислех за него толкоз доста. Пожелавам му бързо възобновяване, какъв войник ​​ххх. "

Във вторник звездата от Geordie Shore, Арън, сподели на почитателите, че интервенцията на Оукли е предходна добре, само че сподели, че наследник...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР