Миналата седмица принц Хари и Меган Маркъл се завърнаха в

...
Миналата седмица принц Хари и Меган Маркъл се завърнаха в
Коментари Харесай

Последният път на принц Хари

Миналата седмица принц Хари и Меган Маркъл се завърнаха в центъра на вниманието за последните си задължения като пълноправни членове на кралския двор.

В събота, 7 март, те сe появиха в Royal Albert Hall, с цел да участват на обичайния Фестивал на музиката Маунтбатън.

Херцогът на Съсекс - към момента е в ролята си и на капитан на Кралскатa морска пехота , бе в компанията на десетки военни ветерани, музиканти и композитори. Събитието бе благотворително, а задачата му - събиране на средства за някогашните фрагменти на пехотата.
 Снимка 470803

Но всичко остана на назад във времето, щом Хари и Меган прекрачиха прага на залата. Херцогът бе облечен в публична униформа в алено, а неговата брачна половинка - с дълга, елегантна рокля в същия цвят и с висока цепка.

Двамата не изпуснаха последната комфортна опция да изгреят в целия си искра и го направиха по най-хубавия метод. Събитието бе последният път, в който виждаме принц Хари в публична военна униформа . Затова и тя бе идеално съчетана със също толкоз яркия тоалет на брачната половинка му.
 Снимка 470805

След края на март херцогът ще може да носи своите медали, само че не и униформи. На идващия ден за възпоменание на жертвите от Първата международна война да вземем за пример, той няма да сервира венци на мемориала дружно с брат си и татко си, а ще следи протичащото се в профил.
 Меган Маркъл, Ейкър Окой, 8 март и визитата в учебно заведение в Лондон
Кого прегърна Меган (и наруши протокола)

И какво се случи след това

Нo поддръжката му за военните сили и ветераните няма да спре , единствено че ще бъде под друга форма, а не като идваща от пълновръстен член на кралския двор, написа Daily Mail.
 Снимка 470821

А това прощаване с следващата отговорност и привилегия, която Хари загърби поради Меган, несъмнено бе запаметяващо се. То е и най-емоционалното , тъй като точно тази роля на принца постоянно му е била драговолно.
 Снимка 470820

Още от дребен херцогът в никакъв случай не е крил желанието си да бъде част от армията. Виждали сме го в редица функции с военна униформа по време на 10-годишната си военна работа , която приключи през 2015 година Бил е даже и в английската база в Афганистан. Сега е подготвен на всичко, само че в името на любовта...

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на Мар 7, 2020 в 12:42 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР