Водачът на листата на БСП за България в Шумен Борислав

...
Водачът на листата на БСП за България в Шумен Борислав
Коментари Харесай

Шумен има огромни възможности за развитие на икономиката

Водачът на листата на „ Българска социалистическа партия за България ” в Шумен Борислав Гуцанов бе посетител на на групата общински съветници от Българска социалистическа партия и на кмета проф. Христо Христов на 11 май - деня, в който Българската православна черква уважава делото на светите братя Кирил и Методий. Именно в Шумен преди повече от 200 година с прославата на светите братя Кирил и Методий, стартира българският подем и Шумен е център на духовността през всичките тези години, съобщи Гуцанов и честити празника на града.
" В подобен ден ми се желае да мислим повече за опазването на паметниците и съхранението на историческата памет, а не да я променяме конюнктурно, по отношение на дребни проблеми и моментни настройки, каквото виждаме през последните месеци ", сподели Гуцанов във връзка демонтажа на паметника на Съветската войска в столицата.
Той изрази убедеността си, че Шумен има големи благоприятни условия за развиване на стопанската система, изключително на историческия туризъм. " Аз съм сигурен, че всички народни представители и най-много ние от Българска социалистическа партия, ще създадем всичко належащо, с цел да се доизгради Шумен. Не е обикновено двете първи столици Плиска и Преслав да са тук и да не е направено нужното, с цел да се развива историческият туризъм. Идвам от Варна, от София и всяко влизане е тестване ", сподели Борислав Гуцанов.
По негови думи не е обикновено 4 милиарда лева за автомагистрала " Хемус " да изчезнат през ръководството на ГЕРБ, прегърнали се след това с ПП-ДБ и с общителното подпомагане на Движение за права и свободи до момента да няма отговор на въпроса къде са отишли тези пари.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР