Милиони фенове на Роджър Федерер по целия свят ще получат

...
Милиони фенове на Роджър Федерер по целия свят ще получат
Коментари Харесай

Федерер подема уникална инициатива

Милиони почитатели на Роджър Федерер по целия свят ще получат опция да се снабдят с някои от най-ценните движимости на именития швейцарски тенисист. 20-кратният победител в шампионати от Големия шлем ще провежда два аукциона през лятото, като задачата е набиране на средства за благотворителната му фондация.

Първият търг е плануван за 23 юни и ще предлага комплекти от предмети, всеки от които е обвързван с по една от купите на Федерер в Големия шлем. Стартовите цени варират сред 3 хиляди и 70 хиляди английски лири.

Един от предлаганите комплекти съдържа калъфът и ракетата на Федерер от финала на " Ролан Гарос " през 2009, когато той победи Робин Сьодерлинг. В сета са включени и маратонките на швейцареца, които към момента са покрити с именития червен клей.

" Всеки продукт в комплектите пази в себе си доста скъпи мемоари от тенис кариерата ми. Чрез тях ще мога да споделя персоналните ми достижения с почитатели по целия свят. Най-важното обаче е, че парите ще послужат на Фондация " Роджър Федерер " за подкрепяне на образованието на деца в Африка и Швейцария ", сподели той.

Федерер насрочи и втори търг през юли, на който ще предложи на почитателите 300 продукта с по-ниска стойност. Сред тях са накитниците от 1500-ия професионален мач на швейцареца от шампионата в Базел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР