Милионерската филмова звезда Дженифър Гарнър вероятно няма нужда да се

...
Милионерската филмова звезда Дженифър Гарнър вероятно няма нужда да се
Коментари Харесай

„Защо Дженифър Гарнър като брачен съветник на Бен Афлек и Дженифър Лопес е гениална“

Милионерската кино звезда Дженифър Гарнър евентуално няма потребност да се тревожи за изкарването на спомагателни пари. Но в случай че искаше, можеше да направи нещо по-лошо от това да образова други да дават необикновената, скъпа услуга, която сега предлага на някогашния си Бен Афлек.

Ако сътвори това като бизнес, тя също би понижила % на разводите и евентуално вършат света по-добро и по-щастливо място като цяло. Защото Дженифър Гарнър дава съвещания за връзката на някогашния си брачен партньор и новата му брачна половинка. Има трима от тях в този брак, само че някак си работи.

Необичайното може да е подценяване, защото има малко минали двойки в задоволително положителни връзки, с цел да могат даже помислете да извършите това. Но помислете за това – какво би могло да бъде по-добре?

Кой може да ви посъветва по-добре от някой с опит от първа ръка да е женен за вас и да изтърпи всичките ви досадни дребни привички? Това, което на пръв взор звучи като призрачен сън, в действителност може да е желан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР