МИЛИМУНДА НАД БАРИЕРАТАСтефан Янев се изненада не по-малко от останалите

...
МИЛИМУНДА НАД БАРИЕРАТАСтефан Янев се изненада не по-малко от останалите
Коментари Харесай

Стефан Янев се учи да крещи МАКЕДОНИЯЯЯЯ

МИЛИМУНДА НАД БАРИЕРАТА

Стефан Янев се изненада не по-малко от останалите българи, че прескача изборната преграда и влиза в Народното събрание. 

" Изненадата е приятна и въпреки всичко шокираща " - признава водачът. 

" Избирателите в действителност са пощурели и си вършат опити. Изобщо не съм се надявал, въобще не съм допускал, че имам толкоз конски сили, дори най-близката ми сътрудничка ме напусна още преди акцията. Но щом е рекъл народът - глас национален, глас Божи, ще си нося кръста, историята от време на време си прави такива шегички ". 

Макар че не наподобява огромен запалянко и политическо животно като Бойко Борисов да вземем за пример, генералът има намерение да си прави работата съзнателно. 

" Моята задача е разговорът - разкрива Янев и дава образци. - Примерно с Борисов ще проведа подобен разговор: Аз съм военачалник и Вие сте военачалник, по тази причина се разбираме! 

На Пеевски ще му кажа: на мен не ми пука от Магнитски и на Вас не ви пука от Магнитски. 

На Костадин Костадинов ще му кажа: вие сте троянско магаре и аз съм троянско магаре. Нека пазим неутралитет с едно мислено! "

" Аз не съм тъкмо елементарен, но мога да приказвам нелепости и от време на време много успешно развличам публиката. Но малко съм неуверен на децибелите и кривенето " - не крие слабостите си Янев.

" Отговорен човек съм и попълням пропуските, затрупвам дефицитите, изучавам се в придвижване. Ще ви издам една загадка. Сега отивам на уроци в телевизия 7/8, която не прескочи бариерата, само че ми оказва помощ с образование по какъв начин да викам МАКЕДОНИЯ, по какъв начин да виждам ужасно и да всявам Shock & Awe, въпреки всичко съм натовски военачалник. Но още не съм се научил хубаво да викам АХМАТ СИЛАААА и ЗДРАВЕ ЖЕЛАЕМ, Г-Н ПРЕЗИДЕНТ! Но аз съм млад и мощен, ще се науча ". 

За политика господин Янев към този момент доста не желае да приказва, тъй като обстановката се променя доста бързо. 

" Готов съм да поддържа всички, тъй като хората са дали своят вот за тях. Но не желая да се привързвам с някакви съответни задължения, с цел да не стане по този начин, че през днешния ден споделям едно, а след това дневният ред се сменя и би трябвало да си поправям позицията. Има време за всичко. В началото на Специалната военна интервенция се пробвах да се намажа на Путин, тъй като като натовски военачалник имах вяра, че Киев пада за три дни. Сега нещата наподобяват иначе, Путин изгуби самодейността и към този момент е агресор. Аз не съм човек, който ще тръгне да се преобува в 12 без 5, тъй като имам два цвята чорапи и мога да отвръщам съгласно оперативната конюнктура, без внезапни придвижвания, без ненужно напрежение " - успокоява нацията Янев, който в последно време харесва Арестович, иска като него да приказва безшумно и хипнотично на българските жени и да успокоява нацията с тембъра си.

А другояче безконечните въпроси си остават и аз ще продължа да ги задавам: Защо тръбата е цяла? Защо газът тече? "  

Само за читателите на Фейк бюлетин Янев издаде една дребна обществена тайна. 

" Има тръби, които не са цели и по тях не тече газ " - изясни Янев и сподели фотография на рампа тип  quarter pipe (англ., четвърт тръба). 

 Skatepark quarter pipe - QUATERPIPE WEZEP 3053 - Pro Urba
Рампа тип  quarter pipe. Нарича се по този начин, тъй като дъгата ѝ прилича изрязана четвъртинка от тръба. 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР