Милан и Ювентус разочароваха, както своите привърженици, така и неутралните

...
Милан и Ювентус разочароваха, както своите привърженици, така и неутралните
Коментари Харесай

Милан и Ювентус разочароваха с представянето си в дербито на кръга

Милан и Ювентус разочароваха, както своите последователи, по този начин и неутралните фенове на срещата, тъй като не предложиха нищо в нападателен проект, с цел да зарадват окото.

Двата отбора главно ни предложиха безкомпромисна експанзия в центъра на терена. Почти всеки опит за прекосяване на противник завършваше с нарушаване, а в следствие статичните положения останаха над повече от 40 метра от вратата, с цел да се стигне до нещо по-опасно при центриранията.

Ако би трябвало да посочим един от двата отбора, който имаше повече предпочитание за смяна на резултата, то това би бил Милан, тъй като най-малко играчите на Стефано Пиоли стреляха малко повече и даже на 4 пъти накараха Войжчек Шченсни да избавя, колкото и удобно това да бе за поляка.

„ Бианконерите “ въпреки това не уцелиха нито един път вратата на Майк Менян, без значение от обстоятелството, че на терена видяхме Пауло Дибала, Алваро Мората, Хуан Куадрадо, Мойс Кийн и Деян Кулушевски, въпреки и в разнообразни стадии от срещата.

Подялбата на точките значи, че Милан ще остане на третото място, защото Наполи има по-добра голова разлика, а Ювентус е все по този начин отвън топ 4 и е прекомерно евентуално да се отдалечи още, тъй като Аталанта има мач по-малко и точка преднина.

Spoils are shared in a hard-fought match ⚔️

Finisce in parità una partita intensa e molto combattuta ⚔️
— AC Milan (@acmilan)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР