Местните избори вече предизвикват нова герберска драма, този път в

...
Местните избори вече предизвикват нова герберска драма, този път в
Коментари Харесай

ГЕРБ в Бургас се тресе: Димитър Николов скочи срещу парашутист на Бойко

Местните избори към този момент провокират нова герберска драма, този път в Бургас. Според източник на „ Галерия “ безконечният кмет Димитър Николов не е дал благословията си за претендента на Бойко Борисов. Както писахме, ГЕРБ ще подвига за кмет Жечо Станков, до момента народен представител от района.

В партията на Борисов са наясно, че без да бъде подсилен обществено от Димитър Николов, младият им претендент ще успее доста мъчно. Още повече, не е ясно дали самият кмет няма изненадващо да реши да се яви на вота като самостоятелен. Направи ли го, на 99 % печели.

Реклама

Край морето върви слух и за мощна кандидатура на представители на локалните бизнес организации. Тя може да разбърка картите, изключително в случай че бъде подкрепена от „ Промяната “ и „ Демократична България “. Димитър Николов е в съвършени връзки С локалния бизнес и в никакъв случай не би тръгнал да се конфронтира с тях, обезпокоени са в ГЕРБ.

Благодарение на мълчанието на Димитър Николов към този момент неразбориите в партията на бургаско равнище не излизат на бял свят.

За никого в локалните структури на ГЕРБ обаче не са секрети студените връзки сред кмета и Бойко Борисов от съвсем две години насам. Те ту затихват, ту се задълбочават. В някои от несъгласията се усеща и желанието на кмета да се еманципира и да е по-независим.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР