Местна коалиция, в която участват Съюз на демократичните сили, Движение

...
Местна коалиция, в която участват Съюз на демократичните сили, Движение
Коментари Харесай

СДС подкрепи кандидата за кмет на Русе Диана Иванова

Местна коалиция, в която вземат участие Съюз на демократичните сили, Движение България на жителите, Съюз на свободните демократи, Българска нова народна власт и Движение 21, поддържа през днешния ден Диана Иванова – претендент за кмет на Община Русе, повдигнат от Политическа партия ГЕРБ.

На конференция през днешния ден ръководителят на Съюз на демократичните сили Станимир Станчев съобщи, че след провеждането на първия тур на изборите, е имало доста диалози, само че са взели единомислещо решение да поддържат дясната кандидатура, а точно тази на Диана Иванова. „ Аз не желая, нагледно казано, да има петолъчка на Общината. Съюз на демократичните сили е първата партия, която докара демокрацията, длъжни сме пред историята да отстояваме европейския път на града “, съобщи Станимир Станчев. По думите му, на града, от който е тръгнала демокрацията, не му подхожда да бъде върнат в алените сенки. „ Всички русенци знаят баба Йонка, най-върлата седесарка. Преди да почине тя ме закле да не оставям града на алено ръководство “, сподели още Станчев. Даниела Везиева – координатор на Движение България на жителите добави, че преди неделя е добре да помислим какво ще реализираме, в случай че за следващ път се поддадем на страсти, а да избираме с разсъдъка, с волята си, тъй като ръководството е развой.

„ Разумното бъдеще на Русе е в обединяването на общите ни старания, хрумвания и дейности. Най-резонното е това обединяване да е на всички десни сили и дясно мислещи хора на Русе в името на идеята за просперитета му. Благодаря за поддръжката. Призовавам своите съграждани да се обединим и с откровена религия в европейското бъдеще на града ни, с  вяра в положителните ни намерения и с доста обич към хората, към децата си, продължим напред и спечелим локалните избори в Русе “, сподели Диана Иванова.

„ Категорично заявяваме, че ще управляваме дружно Русе. Цената на обединяването за балотажа е ясна: да изпълняваме десни политики и да не позволяваме ляво ръководство “, съобщи Пламен Нунев и добави, че със Съюз на демократичните сили са сътрудници и в европарламента, в ЕНП. „ Благодаря и на Ракиладемократическата партия, която поддържа кандидатурата на Диана, както и на Съюза на репресираните, които излязоха с заявления през днешния ден. Призоваваме всички русенци от център – дясното пространство да поддържат кандидатурата на Диана Иванова на балотажа, съобщи още Пламен Нунев.

Повече информация и вести може да прочетете на формалния уебсайт www.dianazaruse.com.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР