Мерцедесът на 24-годишен бургазлия изгоря до основи в в бургаския

...
Мерцедесът на 24-годишен бургазлия изгоря до основи в в бургаския
Коментари Харесай

Драснаха клечката на лъскавия мерцедес на бургазлията Стоян Лъва

Мерцедесът на 24-годишен бургазлия изгоря до основи в в бургаския жк „ Лазур “. Сигналът за огнената буря е подаден рано тази заран. Освен немското возило, пламъците засегнали още два автомобила, паркирани в непосредствена непосредственост. Мерцедесът е благосъстоятелност на Стоян Николов, по прякор Лъва, оповестява Флагман.БГ, базирайки се на чудесно осведомени източници. Младият мъж закупил тузарското возило единствено преди три дни, а рано тази заран се събудил от гърмежа на гумите на обичания си автомобил и видял пламъците.



Основната версия, по която работят проверяващите, е тенденциозен палеж. По Мерцедеса са открити следи от запалителна течност, разкриха нашите източници. Николов, който до неотдавна държал автомивка в кв. „ Победа “, а сега се занимавал със строителство твърди, че нямал врагове.



По информация на изданието, Стоян е бил гард и във ВТА, само че от дълго време не се занимавал с охранителна активност. Бургазлията не е престъпно проявен, води се незает.

Припомняме, че сигналът за огнената буря е подаден рано тази заран. Освен Мерцедеса, пламъците засегнали още два автомобила, паркирани в непосредствена непосредственост до немското возило.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР