Загиналите в огнената стихия във Варна дечица са били с

...
Загиналите в огнената стихия във Варна дечица са били с
Коментари Харесай

Това ли е причината за адския пожар, убил две дечица в апартамент във Варна

Загиналите в огнената буря във Варна дечица са били с майка си в апартамент в блок №406 в кв. "Владислав Варненчик ".

Семейството е живяло там чартърен - дамата е гледала децата си, а мъжът е копаел кладенци.

Съседи разясниха пред Българска национална телевизия, че са се отоплявали и са си готвели на дребна туристическа газова бутилка. Дали тя е била повода за пожара – към момента не може да се каже.

В обществените мрежи се твърди, че е имало гърмеж, само че от полицията бяха безапелационни, че не може да се приказва за гърмеж, имало е пожар, който по-късно може би е предизвикал експлоадирането на газовата бутилка.

Съседите описват още, че бащата бил до магазина за мляко, когато пожарът избухнал. Майката била в жилището с двете си деца. Дали е била задрямала, или не - за момента това са спекулации, само че има и подобен вид.

Бащата се е върнал от магазина, само че в началото не е могъл да отвори вратата, по-късно незабавно подал сигнал. Минути по-късно идват четири противопожарни екипа и коли за спешна помощ, само че децата са умряли още в жилището.

Бащата влиза два пъти в горящия апартамент - първо извежда майката и децата, по-късно се връща, само че този път не може да излезе през вратата, по тази причина скача през терасата, където си порязва ръката. Майката има изгаряния, само че не е настанена в болница.

Апартаментът е изгорен изцяло, като огънят е плъзнал и нагоре към другите жилища, само че за благополучие няма данни за материални вреди или за потърпевши други хора.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР