Mercedes представи последната функция, част от технологията Car-to-X, която ще

...
Mercedes представи последната функция, част от технологията Car-to-X, която ще
Коментари Харесай

Новите „мерцедеси“ ще предупреждават за дупки и легнали полицаи

Mercedes показа последната функционалност, част от технологията Car-to-X, която ще сигнализира водачите на коли за разнообразни рискове на пътя, посредством комуникиране с други коли. Тя ще е налична в новата C-Klasse, S-Klasse и електрическата лимузина EQS, която от през вчерашния ден към този момент е в продажба в Германия.
 Новите „ мерцедеси “ ще предизвестяват за дупки и легнали служители на реда

Благодарение на технологията Car-to-X, изброените коли от марката могат да споделят по сред си и да разменят друга информация. Именно по този метод транспортните средства ще засичат разнообразни рискове на пътя като дупки, произшествия, поправки, легнали служители на реда и други и ще предават информацията към сървър на Mercedes, който от своя страна пък ще изпраща информация до колите.

 Новите „ мерцедеси “ ще предизвестяват за дупки и легнали служители на реда

Кратко уведомление и икона на екрана на навигацията пък ще предизвестяват водачите и ще им демонстрират каква тъкмо заплаха се крие пред тях. Функцията е сходна на тази на разнообразни приложения от вида на Waze, които бяха едни от първите, въвели тази екстра. Освен сигналите по таблото, колите ще могат и да „ приказват “ на 36 езика, като споделят разнообразни изречения според от трудността на пътя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР