Mercedes-Benz обяви дебюта на компактната T-класа и сподели първия официален

...
Mercedes-Benz обяви дебюта на компактната T-класа и сподели първия официален
Коментари Харесай

Ето какво представлява новата T-Klasse на Mercedes-Benz

Mercedes-Benz разгласи дебюта на компактната T-класа и показа първия формален тийзър на модела. Премиерата на нововъведението ще се състои на 26 април тази година. За идната T-Klasse е известно, че тя ще бъде позиционирана една стъпка над пътническия Citan Tourer.

Първообраз на новата T-класа е електрическият Mercedes-Benz Concept EQT, който дебютира преди година. Любопитното е, че новата " комерсиална " версия обаче не наследява нападателния външен тип на концепцията - тя е направена сходно на пътническия Citan Tourer.

Очаква се компактното возило да получи плъзгащи се порти от двете страни и необятен интериор с необятни благоприятни условия за промяна. Mercedes-Benz дава обещание високо равнище на комфорт, качество и сигурност, както и модерни технологии.

T-Klasse ще бъде последвана от електрическата си версия, която най-вероятно ще бъде обозначена като EQT и ще припомня повече на едноименната идея от 2021 година Шоу автомобилът имаше седемместен салон, голям панорамен покрив и мултимедийна система MBUX с гласов помощник.

Ще напомним, че електрическият ван, както и цялата линия Citan/T-Klasse, е взаимна разработка на Mercedes с Renault. Йерархията в моделната линия ще бъде следната: T-Klasse с мотор с вътрешно горене ще заеме нишата под V-Klasse, а електрическият EQT ще стане " дребният брат " на EQV.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР