Mercedes Benz C-Klasse ще дебютира официално на 23 февруари, но

...
Mercedes Benz C-Klasse ще дебютира официално на 23 февруари, но
Коментари Харесай

Появиха се снимки на новата C-Klasse дни преди официалната премиера

Mercedes Benz C-Klasse ще дебютира публично на 23 февруари, само че не щеш ли няколко дни преди премиерата на модела, обществените мрежи демонстрираха новото потомство на немската марка.

Снимките са оповестени във Фейсбук страницата The Automobilist и разкриват интериора, както и екстериора на обновеният седан. Очаквано, предницата се е сдобила с нови фарове, сходни на тези при E-Klasse, а изменена решетка и нова предна ризница допълват предната част.



Стопове с отличителна форма, които виждаме при всички от новите модели на марката не вършат изключение и тук, а добавка на бронята с имитираща ауспуси форма не изненадва откакто стана ясно, че всички C-Klasse ще се оферират единствено с четирицилиндорви мотори.



Подобно на новата S-Klasse, интериора е оборудван с второ потомство на MBUX инфотеймънт системата на марката, като два големи екрана са ситуирани пред лидера и върху централната част на таблото, а хед-ъп екран се демонстрира на едно от изображенията.



Макар към този момент да видяхме по-голямата част от новата C-Klasse и да разбрахме от какво ще бъде задвижвана тя, чакаме формалното показване, което както към този момент стана ясно ще се случи на 23 февруари. Още тогава може да очаквате и обширна публикация, включваща всички новости при немския седан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР