Мениджърската агенция на Александър Везенков Lotsos Sports потвърди историческия му

...
Мениджърската агенция на Александър Везенков Lotsos Sports потвърди историческия му
Коментари Харесай

Мениджърската агенция на Везенков потвърди преминаването му в Сакраменто

Мениджърската организация на Александър Везенков Lotsos Sports удостовери историческия му трансфер тима от Националната баскетболна асоциация (НБА) Сакраменто Кингс.

" Най-полезният състезател в Евролигата подписва със Сакраменто и ще играе в НБА през идващия сезон! Поздравления Александър Везенков ", написаха от организацията.
 Александър Везенков се разбра със Сакраменто Кингс, ще играе в НБА
Александър Везенков се разбра със Сакраменто Кингс, ще играе в НБА

Подписа контракт за три години

" Нещата се случват ", добави в обществената мрежа Facebook Тим Лоцос, наследник на Ник Лоцос.

Малко по-рано през днешния ден формалната оферта на Кинг към Везенков стана факт и той е приел продложението, което ще го направи вторият българин, играл в Националната баскетболна асоциация след Георги Глушков, който бе част от отбора на Финикс Сънс през сезон 1985/1986.

В Европа 27-годишният национал носи екипа на гръцкия Арис сред 2011-а и 2015-а, на испанския Барселона сред 2015-а и 2018-а и оттогава досега - на гръцкия Олимпиакос.
 Везенков е получил публична оферта от Сакраменто
Везенков е получил публична оферта от Сакраменто

Очаква се окончателното му решение

С атинския гранд Александър Везенков на два пъти взе участие във Финалната четворка на Евролигата, а през предишния сезон завоюва няколко самостоятелни награди, ставайки първият българин, който печели премията за Най-полезен състезател (МВП) в най-престижния европейски клубен баскетболен шампионат за мъже.

Преди това Везенков завоюва наградата за Най-добър изпълнител в Евролигата и попадна в Идеалния тим за сезона. Националът бе определен и за Най-полезен играч за спортната година и от Асоциацията на играчите в Евролигата (ЕЛПА).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР