Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо загатна по интересен начин как

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо загатна по интересен начин как
Коментари Харесай

Моуриньо: Тотнъм не е от един свят с останалите клубове

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо загатна по забавен метод по какъв начин ще действа клуба по време на идния трансферен прозорец. През предишното лято лондончани похарчиха над 100 милиона паунда, само че се чака, че в този момент ще имат много по-ограничен бюджет.

Според Специалния Тотнъм не е от един свят с тези клубове, които към този момент започнаха да работят по обновяването на своите сформира.

" Мисля, че постоянно ще бъдем доста уравновесени. Това е естественото за Тотнъм. Вече има образци за клубове, които вършат вложения и подхващат значими ходове на пазара, а към момента има девет мача до края на сезона. Знаем, че няма да бъдем в същата лига, в същия свят като тези клубове, които ще вършат нещата по изцяло друг метод. Дали чакам обаче да не създадем нищо и да останем в същия състав, който имаме сега? Моята отговор на този въпрос е " не ". Очаквам и ние да създадем някои дребни значими неща - да се подсилим на две или три позиции. Напълно поддържам борда и притежателите ", съобщи Моуриньо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР