Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо изрази недоволството си от решението

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо изрази недоволството си от решението
Коментари Харесай

Моуриньо пак недоволства от съдиите

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо изрази недоволството си от решението на съдията Майкъл Оливър да отсъди дузпа в интерес на Арсенал по време на дербито сред двата отбора, приключило с триумф с 2:1 за " артилеристите ".

" Шпорите " поведоха на " Емиратс " след страховит гол на Ерик Ламела през първата част, само че позволиха поврат след почивката, като Александър Лаказет донесе триумфа на домакините, точно от дузпата, отсъдена за нарушаване на Давинсон Санчес против него. Повторенията демонстрираха, че решението на Оливър е пресилено, само че в последна сметка VAR поддържа основния рефер и дузпата остана факт.

" Съдиите от време на време имат сложна работа, само че гледах повторението и обстановката е явна. Ако някой има друго мнение, то той може да е от правилните почитатели на Арсенал, само че не бих приел друго мнение от различен човек, тъй като е явно. Това е неточност на Майкъл Оливър, играчите се уморяват от многото мачове, може би и съдиите се уморяват. Той имаше мач през седмицата в Европа, може би е изтощен ", разяснява Моуриньо след дуела.

Португалският експерт не спести рецензии и за своите футболисти. " През първото полувреме бяхме доста зле. Нямаше интензитет, не пресирахме, някои от значимите атакуващи футболисти се скриха. След почивката се подобрихме, направихме промени, само че тогава пристигнаха дузпата и вторият жълт картон на Ламела. Няма да загатвам имена, тъй като тимът е тим. Аз също съм част от този тим и съм също толкоз отговорен за първото полувреме, колкото и играчите ", сподели треньорът на Тотнъм.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР