Мениджърът на сподели пред официалния сайт на клуба очакванията си

...
Мениджърът на сподели пред официалния сайт на клуба очакванията си
Коментари Харесай

Фийни: Приемаме всеки съперник с уважение

Мениджърът на показа пред формалния уебсайт на клуба упованията си за мача с.

„ Със сигурност би трябвало да сме по уверени, откакто успяхме да спечелим изрично последния си мач вкъщи. Но също по този начин и поради триумфа, който постигнахме в понеделник. Но няма да бъде елементарно, дано не си вършим илюзии. Гледах Нефтохимик. Имат положителни играчи и работят без боязън, работят пламенно на терена. Но ние би трябвало да продължим да демонстрираме лицето от последните два мача. Да, факт е, че другите тимове влизат пределно стимулирани против Пирин и това е обикновено.

Ние имаме положителни, опитни играчи и би трябвало да се оправяме с нашите противници, без значение от това, какъв брой стимулирани са те. Без значение против кого се изправяме, ние одобряваме всеки тим еднообразно. Приемаме всеки противник с почитание. Цикълът е претрупан, само че аз като футболист съм попадал в необикновено наситена стратегия и мога да кажа, че мачовете ти оказват помощ да се задържиш в добра физическа форма, стига несъмнено, да се възстановяваш вярно.

Когато се готвиш вярно за съответния идващ мач – няма проблем от сгъстения цикъл, тъй като той те държи във форма. Въпрос е единствено на възобновяване. Като цяло нямаме проблеми с контузени футболисти от мача с понеделник.

Имаме леки проблеми, които са естествени – въпреки всичко мачът бе преди три дни. продължава лекуване, отвън групата остават и карантинираните “, съобщи Уорън Фийни. Втора лига 6 кръг, събота 12 септември  Пирин (Благоевград) 4:0краен резулат  Спортист (Своге)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР