Мениджърът на ПСЖ Томас Тухел заяви, че никой във френския

...
Мениджърът на ПСЖ Томас Тухел заяви, че никой във френския
Коментари Харесай

Тухел: Все още не играем на 100%

Мениджърът на ПСЖ Томас Тухел съобщи, че никой във френския първенец към момента не играе на 100% от опциите си. Германският експерт адресира и загубата от Ливърпул в първия мач от груповата фаза на Шампионската лига, както и формата на Неймар.

,,Това бе сложна за преглъщане загуба. Не изиграхме най-хубавия си мач и рецензиите в съблекалнята за представянето ни като тим бяха изцяло резонни. Това въпреки всичко бе едвам първият мач в шампионата, тъй че не би трябвало да преувеличаваме, а да запазим успокоение. Щастлив съм от реакцията на момчетата след провалянето, би трябвало да продължим в същия дух “, съобщи някогашният ментор на Борусия Дортмунд.

,,Неймар е покрай 100-те %, само че към момента не е там. За мен това е обикновено, защото той бе контузен за дълго време, а и изживя едно доста мъчно и комплицирано Световно състезание във футболен и прочувствен аспект. Той не направи подобаваща предсезонна подготовка със състава и в този момент всеки го следи изкъсо дали е в познатата топ форма или прави неточности, мъчно е за него. Той е състезател, който би трябвало да бъде спокоен и да тренира с усмивка на разположение. Честно казано, аз съм доста удовлетворен от Ней, той ще доближи върхова форма, това е доста нужно на целия тим. Сега той е доста убеден в клуба и плана, който градим дружно и всички сме доста задоволени от това “, приключи Тухел.

Неймар съобщи, че ще работи интензивно, с цел да бъде на 100%.
Неймар съобщи, че ще работи интензивно, с цел да бъде на 100%. / БГНЕС
Самият бразилец приказва за сложния си интервал преди и по време на Мондиала и за сегашния сезон.,,Не съм подготвен на 100%, никой не е, сезонът едвам стартира и сме изиграли прекомерно малко мачове дружно. Първенствата в Европа доближават пика си през февруари и март, когато са най-важните мачове. Работя всеки ден, всеки мач, с цел да се усъвършенствам физически и механически.

Бях в действителност печален, до момента в който лекувах травма, а след това отпаднахме на четвъртфинала от Белгия на Световното състезание в Русия. Но тези неща са в предишното “, сподели звездата на парижани. ПСЖ е хазаин на Цървена звезда в среща от Шампионската лига в сряда. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР