Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер нямаше поводи за

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер нямаше поводи за
Коментари Харесай

Солскяер след унизителната загуба от Тотнъм: Това е най-лошият ми ден в Манчестър

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер нямаше мотиви за наслада след унизителната загуба с 1:6 от Тотнъм. Той призна, че това е най-лошият му ден като състезател и треньор в клуба. Норвежецът напълно пое виновността за тежкото проваляне на " Олд Трафорд ".

" Чувствам се извънредно, това е най-лошият ми ден в Манчестър Юнайтед като треньор или състезател. Няма по какъв начин да спечелиш мач след толкоз доста самостоятелни неточности и сходно показване. Това е много притеснително. Не бяхме даже покрай това, което желая. Аз поемам виновността, защото аз избрах състава за мача. Но този състав не бе на нужното равнище за Манчестър Юнайтед. Когато допуснеш сходна загуба, която се е случвала и различен път в историята на клуба, би трябвало да погледнеш в огледалото и да потърсиш грешките в себе си ", счита Солскяер.

Той разяснява и обстановката при започване на мача, когато Антони Марсиал бе изпъден с пряк червен картон за удар в лицето на Ерик Ламела. Преди това обаче и французинът бе ударен от аржентинеца, който се размина единствено с жълт картон.

" Има две гледни точки към обстановката. Браво на Антони, че не се строполи на земята, когато бе ударен в гърлото, само че той не трябваше да реагира по този начин и да отвръща с пестник в лицето на противника. Така е най-вероятно да те изгонят. Но хайде в този момент. Ако моят наследник се бе строполил като Ламела, щях две седмици да хапвам единствено самун и вода от позор. Това бе абсолюен срам. Ако мой футболист направи сходно нещо, ще бъде осъден строго ", добави експертът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР