Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че отборът

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че отборът
Коментари Харесай

Тен Хаг: Ние сме там, където искаме, но искаме повече от футболистите

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг съобщи, че тимът му е в " добра позиция ", само че към момента е рано да мисли за трофея, преди конфликта с Евертън в шампионата за Купата на Футболната асоциация в Англия. Мачът ще се играе в петък вечер. " Червените дяволи " преследват седма поредна победа във всички шампионати, написа организация " Ройтерс ".

Тимът на Манчестър Юнайтед не е печелил трофей от триумфа в Лига Европа през 2017 година, а запитан дали това ще се промени скоро, Тен Хаг отговори: " Не мисля за спечелването на титли на този стадий от сезона. "

" Ние сме там, където желаеме, само че към момента мислим мач за мач, играем в много надпревари и опитваме да се концентрираме върху всеки дуел по настрана. Не мислим прекомерно напред. Има много детайли в нашата игра, които би трябвало да подобрим. Искаме повече от футболистите, тъй като да са единствено положителни не е задоволително, а това се отнася и за организацията като цяло. Когато дойдат опциите за върха, би трябвало да сме подготвени. Сега главната ми цел е напредването на тима ", сподели още Ерик загар Хаг.

Специалистът разкри, че Антони Марсиал ще бъде разполагаем за идния мач. " Все още не може да играе 90 минути в следващи срещи, би трябвало да го предпазим, тъй че да скоро да бъде подготвен за пълноценно показване ", добави нидерландският треньор.

Тен Хаг разяснява и раздялата на тима с вратаря Мартин Дубравка, който се завърна в Нюкасъл. Според мениджъра на Манчестър Юнайтед тимът се нуждае от три опитни вратари. " Имаме някои млади състезатели, които се оправят добре, само че имаме доста мачове, тъй че ни трябват трима вратари, които са на високо равнище. Щастлив съм от представянето на Давид де Хеа, това е ясно, той е нашият номер 1, само че постоянно може нещо да се случи, тъй че би трябвало да сме готови ", изясни Ерик загар Хаг.
 Ман Юнайтед предлага 4 млн. евро за наема на Жоао Феликс, Атлетико (Мадрид) желае 12 милиона
Ман Юнайтед предлага 4 млн. евро за наема на Жоао Феликс, Атлетико (Мадрид) желае 12 милиона

Двата клуба не съумяват да се разберат
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР