Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг засипа с похвали

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг засипа с похвали
Коментари Харесай

Тен Хаг засипа с похвали Маркъс Рашфорд и Давид де Хеа

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг засипа с похвали нападателя Маркъс Рашфорд и вратаря Давид де Хеа след успеха с 1:0 над Уест Хам. Двамата са с съществена заслуга за този триумф, защото първият означи единствения гол, а вторият направи няколко невероятни спасявания в края на мача. Освен това, голът на Рашфорд бе негов стотен с екипа на " алените дяволи ".

" Смятам, че Рашфорд към този момент е първокласен състезател. Преди да е навършил 25 години той към този момент има 100 гола, тъй че към този момент е част от елита. Но съм уверен, че той няма да се задоволи единствено с това. Накрая по-важно е какъв брой трофея си спечелил, а също така знам, че Маркъс желае още да развие играта си. Той насочи два удара с глава в мача и ние доста работим над това. Още през цялото време ми направи усещане, че той би трябвало да усъвършенства играта си с глава, той работи крепко в това отношение и към този момент се виждат резултатите. Освен това той към този момент е и доста по-постоянен и съдбоносен. Много съм удовлетворен от неговия напредък. За мен той към този момент е голям състезател, само че към момента има доста какво да усъвършенства. Не мога да кажа до каква степен ще стигне в развиването си, само че съм уверен, че ще има фантастична кариера ", счита Тен Хаг.

След това пристигна ред и за похвалите към Де Хеа.

" Много пъти съм казвал, че съм извънредно удовлетворен от Де Хеа. Той е необикновен вратар. Само на 31 години е и може още да се развива. Той и до момента впечатляваше с изявите си за Манчестър Юнайтед и имам вяра, че ще продължи да го прави и отсега нататък ", добави нидерландецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР