ИЗТОЧЕН РЪДЪРФОРД, Ню Джърси (АП) — Ню Йорк Джайънтс получиха

...
ИЗТОЧЕН РЪДЪРФОРД, Ню Джърси (АП) — Ню Йорк Джайънтс получиха
Коментари Харесай

Гигантите получиха голяма заплаха в лицето на Малик Наберс. Сега Даниел Джоунс трябва да е готов за сезона

ИЗТОЧЕН РЪДЪРФОРД, Ню Джърси (АП) — Ню Йорк Джайънтс получиха по този начин нужния необятен правоприемник за огромна игра, когато сграбчиха Малик Наберс при започване на плана за НФЛ и в този момент би трябвало да се надяват куотърбекът Даниел Джоунс и неговият хирургически ремонтиран ACL да са подготвени да доставят топката, когато сезонът стартира през септември.

Гигантите в действителност нямаха огромен избор. Те имаха шести избор като цяло и консенсусът беше, че имаше трима куотърбека, които не могат да бъдат пропуснати, и трима елитни приемници в горната част на таблото.

Всеки от тези играчи щеше да помогне на анемичната офанзива на Джайънтс, който приключи на 31-во място по пасове, 30-о по точкуване и общо 29-о в разочароващия сезон 6-11.

Докато генералният управител Джо Шоен искаше да се издигне и да грабне куотърбек, желаната цена беше прекомерно висока, и Ню Йорк избра Наберс. LSU необятният навън имаше междинна национална стойност от 120,7 ярда, завършвайки с 89 улавяния за 1569 ярда и 14 тъчдауна.

Треньо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР