Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола коментира тежкия жребий за

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола коментира тежкия жребий за
Коментари Харесай

Гуардиола: Кралят на Шампионската лига е Реал

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола разяснява тежкия чоп за 1/8 финалите в Шампионската лига, който отреди „ жителите “ да се изправят против Реал Мадрид. Исапнският експерт дефинира „ белите “ като кралете на Шампионската лига.

Реал Мадрид: „ Това е необикновен тест за нас. Реал Мадрид са кралете на шампионската лига. Ще се подготвим по най-хубавия метод в тези два месеца и да изиграем два положителни мача. Добре е, че сме измежду най-хубавите 16 в Европа и това са положителни вести. Хората споделят, че това обаче не е задоволително и естествено, че това е по този начин. Всеки тим ще желае да продължи напред и да се справ добре “.

Зинедин Зидан: Мечтаех да играя с него в Ювентус, когато напуснах Барселона, само че в последна сметка това не се случи. Не съм разговарял доста с него. Но моето първо усещане е, че той е необикновен човек, който може да се оправи с напрежението в такива клубове като Реал. Аз му се удивлявам и ще бъде наслаждение да се срещна още веднъж с него “, съобщи Гуардиола.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР