Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп поздрави отбора на Борнемут за

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп поздрави отбора на Борнемут за
Коментари Харесай

Борнемут ни надигра, призна Клоп

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп поздрави тима на Борнемут за проявения екипен дух и темперамент, откакто “черешките ” победиха неговия отбор с 1:0. С този триумф на “Виталити Стейдиъм ” домакините се изтласкаха от дъното на класирането. За разлика от тях, тимът на Клоп беше изменчив в отбрана и беззъб в офанзива, което костваше шестата им загуба през сезона. Мохамед Салах пропусна дузпа през второто полувреме, която можеше да донесе най-малко тъждество на Ливърпул. 

" Беше ясно от първата секунда на мача, че идваме в Борнемут, където домакините се борят за оставането си в Лигата. Това е един страховит клуб, страховит град. Те желаят да останат и са в действителност превъзходен тим. Резултатите им не вървят в добра посока в последните няколко месеца, само че представянето като игра е друго и те изцяло справедливо взеха трите точки през днешния ден. Това е ", сподели Клоп. 

" Вече не мога да кажа по какъв начин е трябвало да бъде на 100 % позиционирането ни. Трябва да го виждам на записа. Но в последна сметка топката идва извън във вътрешността и евентуално би трябвало да може да се реагира от отбраната, само че въпреки всичко желая да видя цялата обстановка детайлно преди да взема отношение къде и кой е сбъркал ", показа германецът за обстановката с гола на Филип Билинг. 

" Какво мога да прибавя? Това в никакъв случай не е била нашата игра. Бяхме преобладаващи през първото полувреме, само че единствено това притежаване на топката няма какво да ни донесе ”, приключи сбито Клоп.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР