Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори преди старта на новия

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори преди старта на новия
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Ние започваме наново

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп приказва преди старта на новия сезон, който за неговия отбор започва с аудиенция на Челси в Лондон в неделя от 18:30 часа българско време.

През лятото " мърсисайдци " се разделиха с няколко от своите основни състезатели през последните години, само че все пак Клоп показа, че това просто е един " нов старт " за отбора.

" Не би трябвало постоянно да споделяме " Милнър щеше да каже това, Хендерсън щеше да каже по този начин, а Фирмино да се усмихне ". Не би трябвало да го вършим по този метод. Това няма смисъл. Ние започваме отначало с нов старт, това е вълнуващо. Всеки желае промени, тъй като бяхме дружно дълго време. Това е късмет за всички, би трябвало да се възползват. Всички имаме отговорности и не би трябвало да губим доста време за израстване, а да го създадем бързо ", счита немският експерт.

" Нека не се опитваме да бъдем като някой, а най-хубавата версия на себе си. Тогава имаме добър късмет да помогнем на тима по най-хубавия метод ", сподели още той.

Наставникът, който води Ливърпул към този момент в продължение на седем сезона и половина, показа и упованията си за утрешната аудиенция в Лондон против Челси, които са с нов треньор в лицето на Маурисио Почетино.

" Челси ще желаят да се покажат, несъмнено. Поч е топ управител. Така че би трябвало да сме подготвени, безусловно подготвени. Вижда се почеркът на Поч във футбола, който играха в подготовката. Играхме постоянно против Маурисио, когато беше в Тотнъм, могат да се видят доста прилики с това време ", разяснява 56-годишният ментор.

" Искам предпочитание, централизация, подготвеност, отвореност. Видях доста от нещата, само че не сме щастливи. Не бива да подсещам на момчетата всеки ден за предишния сезон, като споделям това или това, няма смисъл. Ние имаме доста цели и сме стимулирани ", приключи Юрген Клоп.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР