Мениджърът Джовани Бакали атакува остро нападателя на Лудогорец - Клаудиу

...
Мениджърът Джовани Бакали атакува остро нападателя на Лудогорец - Клаудиу
Коментари Харесай

Бакали атакува остро Кешеру: Вкарвай си голове в България, вече си средно ниво!

Мениджърът Джовани Бакали нападна остро нападателя на Лудогорец - Клаудиу Кешеру. Агентът насочи унищожителна рецензия към голмайстора поради безличното му показване с екипа на националния тим.

Кешеру взе присъединяване и в трите мача на Румъния на старта на международните квалификации - против Северна Македония (3:2), Германия (0:1) и Армения (2:3). 34-годишният нападател стартира като титуляр в първите два мача, а в Ереван влезе като промяна.

Записа общо 146 минути, без да означи. Бекали подлага на критика напълно играта на Румъния в офанзива и че футболистите в предни позиции са разочаровали съществено.

" По-добре да играем с подправена деветка. Кешеру, благодаря, само че си вкарвай головете в България. Сбогом, възрастта те издава. Нападателят е ненужен към този момент за националния ни тим. Или не знае по какъв начин да вкара топката, или към този момент е състезател на приблизително равнище ", разяснява по адрес на голмайстора на Лудогорец Джовани Бекали пред Sport Total FM, представен от " Тема спорт ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР