Международният филмов фестивал в Кан всяка година потвърждава, че е

...
Международният филмов фестивал в Кан всяка година потвърждава, че е
Коментари Харесай

10 стилни и красиви жени, които сложиха Кан в краката си

Международният кино фестивал в Кан всяка година удостоверява, че е синоним на авторитет и искра за седмото изкуство.

След повече от година пауза поради пандемията от новия ковид блясъкът на “Kроазет” се завърна за 74-ти път, а прожекция на кино лентата "Анет " на Леош Карас и дефиле по аления килим белязаха формалното разкриване.

Няколко зашеметяващо стилни дами се откроиха от останалите и ни накараха да притаим мирис. Вижте кои са те в нашата изложба:
 Най-добре облечените звезди на кинофестивала в Кан 2021  Най-добре облечените звезди на кинофестивала в Кан 2021  Най-добре облечените звезди на кинофестивала в Кан 2021  Най-добре облечените звезди на кинофестивала в Кан 2021
Разбира се, особено внимание отделяме и на Спайк Лий и неговият цикламен костюм на Луис Витон, комбиниран с очила в същия цвят.

А смелият му фешън избор не е единствената причина да му обърнем повече внимание.

 фестивал кан Getty

След като избра Аниес Варда за формалния афиш на изданието си през 2019 година, 74-ият кинофестивал в Кан уважи по същия метод американския режисьор, който тази година е ръководител на журито.

За задачата уредниците са решили да показват Лий като персонаж, който той изиграва в първия си пълнометражен филм "She's Gotta Have It " от 1986 година, научихме от .

На плаката Спайк Лий е изобразен като Марс Блекмън, един от тримата любовници на основната героиня Нола Дарлинг. Той е заобиколен от палмови дръвчета - отпратка към Кан и фамозния му бул. "Кроазет ".

A curious look at the 7th art, a backdrop of Cannes
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР