Meizu започна 2018 година с пускането на дългоочаквания Meizu M6s,

...
Meizu започна 2018 година с пускането на дългоочаквания Meizu M6s,
Коментари Харесай

Снимки показват дизайните на Meizu 15 Plus и Meizu 15 Pro

Meizu стартира 2018 година с стартирането на дълго чакания Meizu M6s, който е първият пълноекранен смарт телефон на компанията. Въпреки това, повечето хора чакат дебюта на юбилейния флагман на компанията – Meizu 15 Plus.

За съществуването на Meizu 15 Plus за първи път стана известно през предходната година, по думите на изпълнителния шеф на Meizu. От тогава до днешна дата обаче се появиха още доста неофициални осведомителни течове.

Новите данни регулярно се появяват в Интернет и последните от тях се отнасят до Meizu 15 Plus и Meizu 15 Pro. Първоначално си мислехме, че вторият вид Meizu 15 Plus ще се назовава Meizu 15, само че наподобява, че това не е по този начин.
Тъй като и двата телефона се смятат за директни наследници на PRO 7 и PRO 7 Plus, всички се интересуват от въпроса, за какво те ще се популяризират под имената Meizu 15 PRO и Meizu 15 Plus, само че отговорът към момента не е прочут.

И по този начин, появиха се фотоси на задните елементи на двата телефона. Те са съвсем идентични като се изключи дизайна на задните камери.

Първата фотография ни демонстрира Meizu 15 PRO.
Оказва се, че задният панел е изработен от стъкло или керамика, в случай че се съди по неговото отражение. Той има същата мълния, която сме виждали и в предходните течове, само че двете камери са ситуирани малко по-ниско от предстоящото, а самият корпус е леко издаден. Съобщава се, че телефона има дребен екран. Някои от по-ранните течове по отношение на Meizu 15 Plus също по този начин демонстрират, че камерата е леко издадена.



По-долу виждаме изображението на Meizu 15 Plus . Материалът, от който е изработен задния му панел също има отблясъци, само че не по този начин мощно, както при модела „PRO“. Задната камера също е двойна и под нея още веднъж се намира кръгла мълния.

За разлика от по-ранните течове, които демонстрират, че Meizu 15 Plus ще резервира физическия си бутона mBack, новите данни сочат противоположното. Изглежда, че бутона липсва както в Meizu 15 Plus, по този начин и в Meizu 15 PRO.



И двата модела са снабдени със скенер за пръстови отпечатъци, който се намира в долния им край – под бутона за зареждането, като в Meizu M6s.

Трябва също да се означи, че тези фотоси към сегашния миг не са доказани и все пак, те наподобяват много правдоподобни и изцяло могат да бъдат действителни, въпреки и това да не е финалния вид на устройствата. Отдавна е известно, че производителя може да има няколко прототипа на даден телефон, преди определянето на окончателния дизайн.

Спомнете си да вземем за пример OnePlus. Имаше няколко прототипа на OnePlus 5 с разнообразни планове на камерите, които бяха доказани от оповестени в мрежата фотоси, преди окончателното му излизане. Телефона обаче, който видяхме по време на анонса, имаше напълно различен тип.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР