Мегз направи поредно шокиращо признание за личния си живот, което

...
Мегз направи поредно шокиращо признание за личния си живот, което
Коментари Харесай

Мегз с емоционално признание: Била съм родена мъртва! До 7-г. възраст едва съм оцеляла

Мегз направи следващо шокиращо самопризнание за персоналния си живот, което този път в действителност провокира цялостен ужас. Дизайнерката, която призна, че всеки ден се заравя в почва за по 1-2 часа, показа също, че е била родена мъртва.
„ Споделяла съм нееднократно, че съм родена мъртва. Затова когато за пръв път съм излязла на бял свят – докторите не са ме дали в прегръдката на майка ми.
Вместо това са почнали да ме тресат и да вършат всичко, всичко допустимо, с цел да ме върнат към живота. По-късно са ме поставили в кувьоз и съм била разграничена от майка си “, споделя неотдавна Каканашева в обществените мрежи.
„ То не стига това, ами и всичко това се е случило пред зала цялостна със студенти, които се е случило баш тогава да се учат върху израждането на майка ми. До 7 годишна възраст – имам още няколко доста тежки случая, в който едвам съм оживяла.
И съм израснала без фигурата на сигурността в живота ни като деца – татко ми да е присъствен до мен. “, споделя още тя като подробният й роман за истории от предишното й продължава с дълъг пост, предава Шоу Блиц.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР