Медиумите са хора, които изграждат канали за комуникация с духовете.

...
Медиумите са хора, които изграждат канали за комуникация с духовете.
Коментари Харесай

Медиумите - канали за комуникация с духове

Медиумите са хора, които построяват канали за връзка с духовете. Те са метод за другарство с духове. Някои хора могат да работят като медиуми, както и да провокират други да станат медиуми. Медиумите поддържат връзка с духовете в положение на транс, положение на заспиване, в което те губят своето схващане и го отдават дружно с тялото си на духа, с който те поддържат връзка.

По време на положение на транс, духът употребява органите на медиума, с цел да приказва, даже и да жестикулира. Интересен факт, който би трябвало да се означи е, че когато медиумът се върне в естественото си положение, той не помни това, което е предадено посредством него, до момента в който е бил в положение на транс. Медиумите могат да се движат, работят и приказват в положение на транс, защото те се управляват от духовете.

Тъй като духовете са вездесъщи и всезнаещи същества, те изясняват мистерии и секрети, които са недостъпни за елементарните хора. Едгар Кейси може да изпадне в транс и да диагностицира комплицирани медицински проблеми със зашеметяваща акуратност и да предложи елементарни, само че ефикасни извършения и медикаменти, които да излекуват безнадеждно болните пациенти, като по този начин съумява да узадачи и най-хубавите лекари.

Медиумите най-често са употребявани, с цел да поддържат връзка с духовете на умряли близки, които неотдавна са умряли, и техните родственици желаят да приказват с тях за прекарванията им по време на гибелта. Оцелелите може също по този начин да търсят някаква значима информация за фамилни въпроси, които не могат да бъдат налични за тях заради неочакваната гибел на лицето.

 Медиумите - канали за връзка с духове

Медиумите приказват с духовете и разкриват тайните, които са известни единствено на близки родственици на умряли лица. Когато тези секрети се разкрият, даже невярващите лица са принудени да имат вяра в съществуването на света на духовете. Те също по този начин са принудени да повярват, че една избрана част от тялото оцелява даже след по този начин наречената гибел. Това също потвърждава, че човешкото тяло не е формирано единствено от пет детайла, само че е населявано от дух, който му разрешава да приказва, да работи и да живее. Медиумите дават нужните упътвания, с цел да ви оказват помощ да приемете вашето минало и да се изправите пред вашето настояще и бъдеще.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР