Майли Сайръс и Доли Партън - тази очаквано добра комбинация

...
Майли Сайръс и Доли Партън - тази очаквано добра комбинация
Коментари Харесай

Майли Сайръс и Доли Партън - очаквано добрата комбинация за старт на 2023-та

Майли Сайръс и Доли Партън - тази предстоящо добра композиция получиха в нощта на Нова година феновете на телевизия NBC.

Специалният концерт " Новогодишното празненство на Майли " (Miley`s New Year`s Eve Party) продължава да вълнува меломаните по света в обществените мрежи и след началото на 2023 година Кънтри иконата Партън бе вторият хазаин - тя е и кръстница на поп-рок звездата.

Освен тях двете, на сцената се качиха още FLETCHER, Latto, Sia, Rae Sremmurd, Liily, Дейвид Бърн и Парис Хилтън, с която Майли извърши " Stars Are Blind ".

За избора на песните Майли се съветва с почитателите си. „ Това шоу е проведено от почитателите за почитателите! Попитах публиката си кои песни биха желали да чуят на идния концерт. Това е описът със сетове, който ВИЕ създадохте! “, разгласи певицата.

Кулминацията на вечерта пристигна точно от нея и Доли. Двете изпяха в дует " Wrecking Ball “ и " I Will Always Love You “ на Партън тъкмо преди часовникът да удари среднощ.

„ Казвам ви, това е тръпката на живота ми - да повеждам шоуто с Майли “, сподели 76-годишната Доли Партън. „ Знаем какъв брой доста я обичам, откогато беше дребна. Сега е огромна и остаряла и аз към момента я обичам. Винаги ще те обичам. ", пошегува се Партън.

„ И аз изпитвам това към теб, лельо Доли “, отвърна Сайръс.

Друго видимо осъществяване на дуото е " Jolene ".

Част от програмата включваше и няколко разговора, в един от тях Майли и Доли разискват проектите си за новата година. Разбираме, че кънтри легендата стартира да снима филм, основан на нейна книга, ще пуска нов албум и ще строи хотел.

,,Всичко това за една година!? ", възкликва Майли.

,,О, не. Това е просто за януари ", отвръща кръстницата ѝ.,,А какви са твоите проекти за новата година? "

Сайръс отваря бележника си, разпростира празните страници, с цел да види, че първият ѝ ангажимент е през септември. На цялата страница е изписано с розов маркер " Запознай се с костенурка ".

На целия този декор по време на концента Сайръс беше неотразима - със стилиста ѝ Брадли Кенет направиха набор от ретро визии, измежду които божествена рокля на Versace от сбирката пролет/лято 2006.

Това е второ сполучливо новогишно шоу за Майли Сайръс. Първото се състоя на 31 декември 2021 против 1 януари 2022, тогава тя беше с Пийт Дейвидсън. Събитието събира 6,1 милиона фенове в живия ефир.

Тази година допускаме, че може и да са били повече. За три дни осъществяването на Сайръс и Партън събира съвсем 3 милиона гледания, а останалите клипове от Новогодишното празненство на Майки имат приблизително 1 милион.

Две седмици преди събитието Лос Анджелис бе облепен в плакати " New Year, New Miley ", които дават упования за нова музика от изпълнителката през 2023.

 new year new miley, плакати в лос анджелис, нов албум, майли сайръс 2023, flowers

На 13 януари ще излезе новият ѝ сингъл " Flowers ".

Изданието Vulture акцентира, че по съвпадане датата е същата като рождения ден на някогашния ѝ брачен партньор Лиам Хемсуърт. Австралийският артист е и екранната ѝ половинка във кино лентата от 2010 година " The Last Song ". Двамата излизаха 10-ина години с спирания, а през 2018-та подписаха брак. Разводът им бе финализиран през януари 2020.

В момента Майли Сайръс излиза с музиканта Макс Морандо.

,,I can love me better than you can ", пее Майли в тийзъра на песента.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР