Майката, която направи опит да абортира в осмата седмица, но

...
Майката, която направи опит да абортира в осмата седмица, но
Коментари Харесай

Бебе оцеля при аборт и се роди здраво

Майката, която направи опит да помята в осмата седмица, само че не можа, роди крепко момиченце преди три седмици, написа Дейли Мейл.

Шанън Скинър, която е майката на дребната Амелия, споделя, че се усеща доста отговорна поради опита си да махне бебето.

" Сега не мога да ѝ се нарадвам, по през целия ден съм до нея ", споделя 20-годишната Шанън, която има и друга 14-месечна щерка от колегата си Антъни Хънт.

Въпреки че в този момент щастливото семейство обожава новия си член, не по този начин стояха нещата преди няколко месеца. Тогава целия свят научи, че макар аборта си 20-годишната Шанън продължава да е бременна. Когато схванала за случилото се, младата жена била шокирана и ядосана, само че в този момент горещо се разкайва за постъпката си.

" За нас е същинско знамение, че бебето ни е оживяло, все пак. Навярно тя доста е желала да бъде измежду нас. Вече не мога да си показва живота си без нея. Много време изпитвах скрупули, само че всичко към този момент е в предишното ", споделя майката.

И въпреки в този момент дребната принцеса да наподобява изцяло здрава, лекарите се тревожат, че медикаментите, които майка ѝ е приемала, с цел да приключи бременността си, могат да окажат въздействие в развиването на момиченцето на по-късен стадий. Ето за какво се постанова Амелия да бъде следена от експерти в идващите четири години.

 Майка

Вярвам, че детето ми е крепко и интуицията ми подсказва, че всичко е наред. Но даже и да се окаже, че има някакъв проблем, няма да я обичам по-малко, споделя Шанън.

Другото, което тревожи младите родители, е по какъв начин някой ден ще оповестят на щерка си за метода, по който се е появила. Но Шанън се надява, че Амелия, ще разбере аргументите, предиздвикали майка ѝ да помята.

Шанън забременява инцидентно, малко откакто ражда щерка си Лейси. Първото раждане било доста мъчно и травматично за младата жена. Заради сериозните пострадвания, които получила тогава, лекарите я посъветвали да помята, когато разбрали, че още веднъж е бременна.

По същото време Шанън преживявала и постродилна меланхолия. Това се отразило на връзките с обичания ѝ и той се изнесъл от вкъщи им. Щом схванала, че отново чака дете, разграничената двойка сметнала рекомендацията на лекарите за рационална. Шанън приела да направи аборт и приемала специфични за задачата медикаменти.

Изглежда обаче на Шанън и Антъни не им е било писано да се разделят и двамата отново са дружно, радвайки се на двете си дъщерички.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР