Мартин Мурански Мартин Мурански се присъединява към екипа на Ти

...
Мартин Мурански Мартин Мурански се присъединява към екипа на Ти
Коментари Харесай

Мартин Мурански се присъединява към Ти Би Ай банк

Мартин Мурански

Мартин Мурански се причислява към екипа на Ти Би Ай банк в ролята на шеф " Кредитен риск ". Той ще дава отговор за ръководството на кредитния риск на главната бизнес линия на банката – потребителско кредитиране и дистрибуция, оповестяват от финансовата институция.

Новият управител има над 20-годишен опит в региона на финансовите услуги – в началото в корпоративното банкиране, а след това и в региона на потребителското и комерсиалното кредитиране. Значителна част от кариерата му минава в структурата на финансовото поделение на американския промишлен конгломерат General Electric – GE Capital в Чехия, Ирландия и Съединени американски щати. Работил е и за австрийската финансова група Raiffeisen Group, където дава отговор за рисковете, свързани с обслужването на дребни и междинни предприятия, както и за чешката дъщерна банка на съветската финансова група Sberbank в Прага, където е основен шеф " Риск ". Преди да стане част от екипа на българската банка, Мурански взе участие в основаването на основана в Швейцария започва компания за електронна търговия.

-------------

Още назначения в резюме Златина Михайлова става управител " Развитие на хората " в " Софарма трейдинг ", оповестяват от фармацевтичната компания. На новата си позиция тя ще дава отговор за процесите по образование и развиване на хората и ръководство на представянето. Михайлова има над 19 години опит в региона на ръководството на хора и организационното развиване. Била е управител " Организационно развиване " в консултантската компания в региона на устойчивото развиване denkstatt group за Австрия, България, Румъния, Унгария и Словакия, както и шеф на локалното сдружение от групата " denkstatt България ". Кариерата й минава и през мениджърска позиция в консултантския екип на " Deloitte България ".
Гриша Караниколов (на фотографията вляво), Мая Жечева и Едуард Евлогиев се причисляват към екипа на " Телерик академия ", оповестяват от просветителната организация. Гриша Караниколов е назначен на поста управител " Връзки с сътрудниците и продажбите ", като ще дава отговор за развиването на партньорската стратегия на академията и на партньорската й мрежа, както и за връзките с бизнеса. Той работи в " Телерик " (впоследствие Progress) от седем години, като последната му позиция е на старши инженер по продажбите за системата за ръководство на наличието Telerik Sitefinity. Преди това е бил началник на екип от експерти в региона на продажбите в SiteGround. С привличането на Мая Жечева като софтуерен трейнър и на Едуард Евлогиев като младши софтуерен трейнър академията има за цел да разшири обсега на професионалните си образования. Мая Жечева, която има 10 година опит в създаването на програмен продукт, ще взе участие в развиването на професионалните стратегии на " Телерик академия " и въвеждането на нови технологии и езици за програмиране. Преди присъединението си към екипа на просветителната организация тя е била основен софтуерен инженер в Progress.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР