Марияна Пейкова, която е обвинена в умишленото убийство на приятеля

...
Марияна Пейкова, която е обвинена в умишленото убийство на приятеля
Коментари Харесай

Марияна призна, че е убила приятеля си

Марияна Пейкова, която е упрекната в умишленото ликвидиране на приятеля си – 56-годишния Йордан, с който дълги години живеели на фамилни начала в жилището му на ул. " Братия “ в регион " Западен “, призна виновността си и изиска делото да бъде гледано по съкратената процедура, заяви Plovdiv24.bg.

Припомняме, че съдбовната преживелица разтресе общността на 24 юни м.г. По данни на прокуратурата през нощта Марияна и Йордан треснали едно шише с концентрат, само че това единствено отключило кървава свада сред двамата. В мелето Марияна намушкала гаджето с нож в корема. После двамата си легнали, само че на идващия ден се събудила единствено подсъдимата.

Днес Марияна призна всички обстоятелства от обвинителния акт. За неин длъжностен бранител беше назначен юрист Стоян Атанасов. Делото против нея ще бъде гледано по реда на съкратеното правосъдно разследване и ще бъдат разпитани единствено двама очевидци – Любомир Гешев и Иван Иванов. Въпреки това, заради жестокостта на закононарушението, Марияна няма да може да употребява редукция на присъдата с 1/3. Предстои да бъдат разпитани и движимости лица. Подсъдимата даде обещание да даде пояснения по случая след тях.

По данни на подсъдимата очевидецът Гешев е умрял. Делото беше отсрочено за 26 февруари. Беше изискана информация от ГРАО за гибелта на очевидеца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР