Мария Бакалова и гаджето й Валери Григоров се появиха неочаквано

...
Мария Бакалова и гаджето й Валери Григоров се появиха неочаквано
Коментари Харесай

Мария Бакалова се прибра тайно в България

Мария Бакалова и гаджето й Валери Григоров се появиха ненадейно в София в сряда следобяд. " България Днес " хвана в крачка ВИП двойката в региона на столичното кино " Одеон ", малко преди актрисата и избраникът й да се качат в стилната си тъмносиня кола - финален модел ван на известна марка. Зад кормилото седна Валери, а Мария се намести до него.

Оказа се, че " нашето момиче " в Холивуд е тайно в родината, само че нищо не остава скрито-покрито за всевиждащото око на " България Днес ". Героинята от " Борат " бе облечена по американски неглиже, като за разходка по време на почивка, само че облеклата й бяха до една на международни марки. В същия небрежно-елегантен стрийт жанр се бе пипнал и синът на шампионката Мария Гроздева.

Младият мъж, който натрупа точки с присъединяване си в " Игри на волята ", бе бодър и ухилен, само че неговата звездна обичана показва по-голяма съсредоточеност и внимание какво " ще кажат хората ". Двамата не си размениха никакви знаци на непосредственост, а неразпозналите ги евентуално щяха да си помислят, че Бакалова и гаджето й са просто положителни познати.

показа, че скоро отпътува към морския град, с цел да се види с майка си и родата. Бакалова и обичаният й очевидно не се плашат от надвисналата над Черно море екокатастрофа, щом възнамеряват да плажуват и по българското му крайбрежие.

Наскоро всемирски хроникьори се усъмниха в здравината на любовната връзка сред Мария и Валери. Повод за това дадоха някои от последните фотоси в социалката на актрисата, на които тя е гушнала край басейна на хасиендата си в Лос Анджелис приветлив космат юноша. " Валери е тук ", написа за всеки случай Бакалова. Няма аргументи да не й имаме вяра, изключително откакто двамата изкараха няколко любовни уикенда във Велинград и други български курорти и си направиха идентични татуси в символ на своята взаимна обич. Откакто пък е покрай сърцето на нашенката, покорила Меката на киното, синът на Мария Гроздева се трансформира в най-новата звезда на обществените мрежи. Освен че е гален със скъпи дарове и круизи из целия свят, младият юнак преуспява в инфлуенсърството и е рекламно лице на бг марки водка и кафе.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР