Мария Андреева е едно много лъчезарно 18-годишно момиче. Тази година

...
Мария Андреева е едно много лъчезарно 18-годишно момиче. Тази година
Коментари Харесай

Инфлуенсър на месеца: Мария Андреева

Мария Андреева е едно доста лъчезарно 18-годишно момиче. Тази година приключва гимназия за романски езици " Георги Стойков Раковски " – град Бургас. Тя е веган. Води здравословен метод на живот и практикува Йога. Интересува се от снимка и обича да пътува. Ето какво ни описа Мария за ролята на инфлуенсър, пристрастеността към пътешествията и нещата, които я въодушевяват...

Как станахте инфлуенсър?

Истината е, че всичко стана от единствено себе си. Никога не съм се опитвала да ставам инфлуенсър. Харесваше ми да фотографирам, да пиша за прекарванията ми и да споделям всичко това с хората. Разбрах, че заниманието ми се е трансформирало в освен това, чак когато разнообразни марки започнаха да се свързват с мен за колаборации.

Какво значи " инфлуенсър”?

Да си " инфлуенсър” значи да влияеш на група от хора с мнението си, което споделяш в обществените мрежи по отношение на разнообразни артикули, услуги и така нататък Нещо като съвременна фракция, само че не тъкмо. Шегувам се, несъмнено! За мен, да си " инфлуенсър” значи на първо място отговорност, към която би трябвало да се подхожда с доста внимание.

 Инфлуенсър на месеца: Мария Андреева Instagram/marie.andreeva

Това случайност ли беше или реализиран цел?

Както към този момент загатнах, при мен всичко стана инцидентно, макар че нямам доверие в случайностите.

Превръщането в инфлуенсър промени ли метода ви на живот и по какъв начин?

Не бих споделила. Правя нещата, които правех и преди - изучавам, шетам, излизам с другари. Единственото, което се е трансформирало при мен, е това, че се преборих с огромния ми боязън - да стоя пред камера и се срещнах с невероятни хора, за което съм безпределно признателна!

 Инфлуенсър на месеца: Мария Андреева Instagram/marie.andreeva

Колко постоянно снимате влог?
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР