Силна, стилна и секси – това е Христиана Парова, нашият

...
Силна, стилна и секси – това е Христиана Парова, нашият
Коментари Харесай

Инфлуенсър на годината: Хриси Парова- @hrisiparova

Силна, стилна и секси – това е Христиана Парова, нашият инфлуенсър на годината. Истински образец за подражателство, Хриси всекидневно стимулира хилядите си почитатели да се занимават със спорт и да се усмихват повече. Тя съумя да се потвърди като водещ инфлуенсър в България относително бързо. Това се дължи на всеотдайността и особения сексапил, с който прави всичко, което разгласява в интернет. Тези и доста други качества помогнаха на Хриси да се трансформира в първия притежател на наградата " Инфлуенсър на годината ", 2018г.

Разберете малко повече за нея в последващите редове, надяваме се думите на Хриси да ви създадат също толкоз положително усещане, колкото на нас!

Хриси, с изключение на фитнес инструктор и инфлуенсър, с какво друго се занимаваш?

Общо взето с това може да се заключи, само че върша и подготвителни режими за девойки, които не мога да упражнявам онлайн. Работя освен в България, имам и доста клиенти от Европа, за които върша онлайн тренировки.

Пречи ли едната специалност на другата?

За мен това да съм инфлуенсър не е тъкмо специалност и не е нещо друго от това, в което съм решила да се изявявам. Като човек, който води лични тренировки, го одобрявам за плюс и точно поради това имам ангажимент като инфлуенсър. Имам таргет група, която в огромния си % се състои от дами, които се стремят към здравословен метод на живот и тренировки. Публикувам това, което върша, и това, от което хората се вълнуват.

 Инфлуенсър на годината: Хриси Парова- @hrisiparova Instagram

Кога стартира да заснемаш по какъв начин тренираш?

Започнах в клипчетата малко откакто родих, тъй като тогава започнах интензивно да се занимавам със спорт. Преди това работих като брокер на недвижими парцели и спортът не ми беше приоритет. Но като всяка жена, след раждането си взех решение, че внезапно би трябвало да вляза във форма. Започнах да чета по тематиката и да тествам разнообразни неща върху себе си. Резултатите бяха налице и скоро започнаха да идват запитвания от дами, които виждаха напредъка ми в обществените мрежи. Съвсем любителски и на смешка снимах измененията в тялото си, без никакъв подтекст да привлека клиенти или да стана инструктор. Но с времето дамите упорстваха да упражняват с мен и по този начин много бързо напреднах в специалността си. Смятам, че и клиентките ми са удовлетворени от работата с мен.

Това да си инфлуенсър промени ли метода ти на живот? Притесняваш ли се, в случай че излезеш на открито без грим, да вземем за пример?

Не, считам, че като всяка жена се грижа за себе си. Разбира се, всеки си има дните, в който не наподобява ужасно. Но това да съм инфлуенсър не промени стила ми, метода ми на обличане или поведение. Смятам, че с цел да си добър инфлуесър, най към този момент би трябвало да си себе си, тъй че напълно залагам на това!

 Инфлуенсър на годината: Хриси Парова- @hrisiparova Instagram

Как балансираш сред това да си инфлуенсър, фитнес инструктор и най към този момент майка на едно прелестно момченце?

Ама аз съм и стопанка! Това също не е за подценяване. Има ли предпочитание, има и метод. Намирам време за всичко, само че ще забележим след време дали детето ми ще ме упрекна, че нещо му е липсвало. Смятам, че вярно систематизирам времето си, само че като цяло ставам и в 5 часа. Може би по тази причина намирам време за всичко. (смее се)

А какъв брой постоянно си правиш фотоси? Всичко ли би трябвало да се поства?

Аз персонално съм се лимитирала в това отношение и публикувам неща основно в работен проект, без да показвам толкоз отчетливо какво върша и по какъв начин се усещам. Затова постоянно когато хората се срещнат с мен, ми споделят, че не съм това, което са си представяли от обществените мрежи, защото достъпа до мен като човек там е много стеснен.

 Инфлуенсър на годината: Хриси Парова- @hrisiparova Instagram

Как протича един характерен ден за теб?

Събуждам се в 5, всяка заран върша закуска на сина си за учебно заведение. Тренировките ми стартират към 7 часа и не престават до към 14. След това пазаря за у дома, взимам сина си от учебно заведение и стартирам да сготвям. Всяка вечер сготвям - това е закон! А по-късно наложително си играя с него. Имам възприятието, че съседите към този момент ни ненавиждат след цялото ни тракане и дрънкане с играчки. Много учим, също по този начин. Той е на седем и половина, първи клас, по тази причина всяка вечер, до момента в който сготвям, се изпитваме.

Само дами ли тренираш в залата?

Да, изготвям и хранителни режими единствено за дами. Не съм от хората, които желаят да схващат от всичко. Аз познавам себе си като женска физика и считам, че по-добре познавам и тях, техните проблеми, положения и настроения - затова, мога да им бъда потребна. Това, което давам на себе си, давам и на другите дами. Има задоволително положителни мъже инструктори.

 Инфлуенсър на годината: Хриси Парова- @hrisiparova Instagram

Разкажи ни повече за твоята антидиета доктрина.

Аз считам, че човек би трябвало да прави тялото си щастливо, без да го лимитира. Трябва да си доставяме наслаждение с храната, с която се храним. Тялото е като едно малко дете и в случай че непрекъснато му казваш " НЕ!” не можеш да очакваш това дете да е щастливо, усмихнато и задоволено от живота. Това значи, че можеш да се храниш с бургери, в случай че в действителност това ти се яде, само че по-късно да си пълностоен в залата. Точно като с децата - можеш да кажеш " Да, добре”, само че по-късно би трябвало и да си непоколебим. Затова салдото се намира сред храната и тренировките. Никога не може да се разчита единствено на едното или на другото.

Информация за още забавни и вдъхновяващи инфлуенсъри можете да получите от първата в България Инфлуенс Маркетинг Компания #RevTag.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!

Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР