Манчестър Юнайтед се намира в една от най-тежките си кризи,

...
Манчестър Юнайтед се намира в една от най-тежките си кризи,
Коментари Харесай

Хванаха Хари Магуайър да празнува в тузарски бар след загубата от Манчестър Сити

Манчестър Юнайтед се намира в една от най-тежките си рецесии, откогато сър Алекс Фъргюсън напусна клуба, а капитанът Хари Магуайър е апетитен за един от главните виновници. Повод за това е, както играта му на терена, по този начин и държанието му отвън него, а последната му демонстрация вбеси още повече последователите на „ алените дяволи “.

През уикенда, а единствено ден по-късно Магуайър е заловен да купонясва в една от тузарските нощни заведения в града, научихме от The Sun.

Оказва се въпреки всичко, че празникът е във връзка 21-ата годишнина на сестра му, само че това не успокоява изключително всички, свързани с тима му по някакъв метод.

28-годишният централен защитник редува едва с извънредно държание на игрището, а негови самостоятелни неточности са довели до една голяма част от провалите на отбора му.

Все повече експерти и анализатори са безапелационни, че Оле Гунар Солскяер би трябвало да го извади от състава и да връчи капитанската лента на Давид Де Хеа, тъй като испанецът е на процедура единственият, който е минал през положително и зло, оставайки правилен на клуба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР