Манчестър (Юнайтед) иска сделка с Барселона, която ще включва размяната

...
Манчестър (Юнайтед) иска сделка с Барселона, която ще включва размяната
Коментари Харесай

Манчестър и Барселона ще правят бартер с Грийнууд и Роке

Манчестър (Юнайтед) желае договорка с Барселона, която ще включва размяната на Мейсън Грийнууд с Витор Роке, счита " Спорт ". Английският национал направи много мощен сезон чартърен в Хетафе и от зимата се приказва, че " каталунците " имат сериозен интерес към крилото. Самият футболист също желае да премине на " Камп Ноу ".

19-годишният Роке пък дойде в Барселона точно през зимата. След положителни първи изяви с екипа на " блаугранас " обаче в в последно време е твърда запаса и Шави Ернандес не разчита на него.

" Каталунците " би трябвало да платят на Атлетико ПР 31 милиона евро, плюс вероятно още 25 милиона, под формата на бонуси, за Роке. Манчестър Юнайтед също желае към 50 милиона за 22-годишния Грийнууд. Една от задачите на " алените дяволи " за летния трансферен прозорец е привличането на нов нападател, тъй че от позиция на британския клуб сходна договорка има смисъл.

Наскоро сътрудникът на Роке разгласи, че в случай че Барселона не счита да разчита на бразилеца, то е по-добре още през лятото той да бъде продаден, вместо да бъде преотстъпван чартърен.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР