Манчестър Сити ще се изправи срещу действащия шампион Ливърпул в

...
Манчестър Сити ще се изправи срещу действащия шампион Ливърпул в
Коментари Харесай

Манчестър Сити срещу Ливърпул в 1/8-финалите за Купата на Лигата

Манчестър Сити ще се изправи против настоящия първенец Ливърпул в мач от четвъртия кръг в шампионата за Купата на Лигата, отреди жребият.

Сити (4) и Ливърпул (1) завоюваха последните пет издания на конкуренцията, като отборът на Юрген Клоп се оправи с Челси, който отстъпи на „ Етихад “ в сряда, в разногласието за трофея предишния сезон. Двата състава се изправиха един против различен във финала през 2016, когато тимът на Мануел Пелегрини стигна до успех с дузпи след тъждество 1:1 на „ Уембли “ .
Мърсисайдци завоюваха и двата си мача против " жителите " от началото на сезона.
В други срещи от осминафиналите, Манчестър Юнайтед се изправя против Бърнли, който е водач в Чемпиъншип и е управителен от Венсан Компани – някогашният капитан на градския противник Сити, спечелил четири трофеи на Висшата лига с „ жителите “. Еди Хау ще има за противник някогашния си клуб в лицето на Борнемут, който ще пътува до „ Сейнт Джеймсис Парк “ за аудиенция на високолетящия Нюкасъл, до момента в който премията за Нотингам Форест, който изхвърли Тотнъм, е посещение на Блекбърн.

Всички останали четири тима от Английската футболна лига изтеглиха тежки жребии против отбори от Висшата лига. МК Донс приема Лестър, Чарлтън се изправя против Брайтън, Джилингам пътува до Уулвърхемптън, а Линкълн има аудиенция на Саутхемптън.

Срещите ще се изиграят в седмицата, започваща на 19 декември, което значи, че някои от въвлечените тимове – в частност Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Ливърпул, могат да имат играчи, въвлечени във финала на Световното състезание единствено дни по-рано.

Пълен чоп за 1/8-финалите на Купата на Лигата :

Манчестър Сити – Ливърпул

Манчестър Юнайтед – Бърнли

Нюкасъл – Борнемут

МК Донс – Лестър

Чарлтън – Брайтън

Уулвърхемптън – Джилингам

Саутхемптън – Линкълн

Блекбърн – Нотингам. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР