Мажоретки, ученици в спортните екипи, учители, гости, отпразнуваха заедно новите

...
Мажоретки, ученици в спортните екипи, учители, гости, отпразнуваха заедно новите
Коментари Харесай

Нов дигитален кабинет и спортен салон бяха открити в Търговската гимназия в Бургас

Мажоретки, възпитаници в спортните екипи, учители, посетители, отпразнуваха дружно новите придобивки за Търговската гимназия в Бургас. Министърът на финансите Владислав Горанов и кметът Димитър Николов откриха цифров кабинет и състезателен салон. Училището има спортни достижения, а в този момент ще може да бъде и хазаин на районни съсътезания, тъй като новото игрище го разрешава.
„ С вас можем да си приказваме на един и същи език, тъй като сме икономисти. Търсете баланс сред учението и спорта, с цел да съумеете. И постоянно да ви излизат сметките “, посъветва децата министър Горанов.
Реконструкция на просветителната и спортната инфраструктура на бургаската гимназия е осъществена по плана на Община Бургас " Подобряване качеството на професионалното обучение посредством рационализация на просветителната инфраструктура ".
" След като шефът на гимназията Павел Чепов приготви един в действителност доста упорит и първокласен план, ние го подкрепихме, тъй като бургаската Търговска гимназия всяка година ни дава мотиви за горделивост с триумфите на своите ученици, както в областта на образованието, по този начин и на спорта ", съобщи кметът Димитър Николов.
Най-щастливи бяха учениците - бъдещи мениджъри, за които денят с изключение на всичко друго беше и не образователен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР